Uncategorized

Att hitta någon med samma musiksmak

Att finna den stora kärleken kan vara svårt, speciellt om man vill att denna ska ha samma preferenser som en själv. En sak som brukar vara viktigt är såklart att man har samma värderingar och sådant, men vissa tycker att det är minst lika viktigt att man har samma hobbies eller att man har samma musiksmak. För mig är det precis så, jag vill att den jag ska leva mitt liv med gillar samma musik. Kanske beror detta på att jag ser musiken som en livsstil och vill ha någon som förstår alla sidor av mig. Sen är det såklart kul om man kan uppleva musik tillsammans, gå på konserter, sitta uppe om kvällarna och spela skivor och så vidare. I följande inlägg kommer några tips på hur man kan hitta kärleken och vad man ska tänka på när man dejtar.

Att hitta sin partner online

Idag är det så himla enkelt att logga in på hemsidor som edarling och liknande för att hitta andra som också letar efter kärleken. Det som är så bra på de här sidorna är att man kan lägga till sådant som, jag personligen i alla fall, tycker är viktigt hos en partner. Dessutom kan man skriva en kort introduktion om sig själv och även om det inte är så att man kan lära känna någon genom att läsa en liten text så kan detta med en liten profilbild göra att en del vet om de är intresserade av att fortsätta snacka eller inte. Jag brukar alltid skriva med min musiksmak och klädstil. Jag vet att klädstilen kommer upptäckas av personen förr eller senare, men jag föredrar att personen som jag kanske ska gå på dejt med redan vet. Sedan brukar jag hålla min text kort och humoristisk. För mig är det otroligt viktigt att kunna skämta, och att min partner är lättsam när det kommer till detta.

Förberedelser inför dejten

Det är mycket som ska tänkas på när det är dags att gå på dejt. Förhoppningsvis är man inte alldeles för nervös och svettig så att man ändå kommer ihåg att visa upp sitt rätta jag. Tänk på att välja rena, fräscha och hela kläder. Det är inte så mycket begärt, jag vet, men i stunden kan det vara så mycket som ska tänkas på att man kanske bara slänger på sig något. Gör inte det! Se till att håret ligger snyggt och spruta lite lukta-gott på halsen. Ett modigt val är att ta med sig en liten present till den man ska träffa. Om man har snackat ett tag kanske man känner att man vågar göra det och att man vet vad den personen skulle kunna uppskatta.